Masser af gravearbejde i golfklubben

I denne uge tog J.K.J brolægning fat på gravearbejdet i forbindelse med bygningen af en ny buggygarage til klubbens fire nye buggyer. Garagen får plads til i alt 8 nye buggyer, så vi kan udvide i takt med det voksende behov for buggyleje.

Opgaven udføres sammen med en håndfuld af klubbens venner og sponsorer:
Når J.K.J brolægning er færdig med at grave, kommer Tømrerentreprisen og bygger skuret, Kurt Kristensen reetablerer de pæne stensætninger omkring buggygaragen og stien til 1. teested og Steve Nonbo fra Trikkeren har sikret strømforsyningen til byggeriet. Jens Chr. Fjeldborg har hjulpet med tegninger og byggetilladelser.

Samtidig med udgravningen til buggyskuret, graves ud til vores Teebox, der forventes leveret til efteråret.
Teeboxen skulle egentlig have været på plads denne vinter, men blev bremset af blandt andet corona-restriktionerne omkring indendørsidræt. Forhåbentlig må man genoptage indendørsidræt i løbet af denne sæson, så vi kan have gavn af den næste vinter.

På banen er Agrometer så småt ved at være banen rundt med den nye hovedvandledning. Arbejdet blev lidt forsinket i februar på grund af frost og sne, men der er kommet ekstra folk på sagen og arbejdet skrider frem.
Vores greenkeepere er i gang med deres del af jobbet, der består af flytning af nogle sprinklere omkring teestederne og reetablering af græs på de steder hvor der har været gravet.
Snart er der kun tilbage at vente på, at græsset vokser og sletter sporene af forårets store gravearbejde på banen.

Og nu vi er ved det:
Vi ved ikke hvornår sommergreens åbner – for vi ved ikke hvordan vejret arter sig de kommende uger.
Åbning af sommergreens afhænger først og fremmest af om græsset gror og det gør det først, når jordtemperaturen nærmer sig de 8 grader. Det tager tid at varme jorden op og nætterne med temperaturer tæt på frysepunktet gør ikke noget godt for dén udvikling.
Det er greenkeeperne, der vurderer situationen – og det gør de løbende – og beslutter hvornår sommergreens åbner.