Med stor begejstring er Nicolaj og Alexander i dag begyndt at flytte ind i køkkenet.
Her vil de fra 1. marts være klar til at sikre at ingen går sultne hjem fra golfklubben, hvor restauranten fra denne sæson ændrer navn til restaurant Bødkergården.
Som tidligere vil restauranten være åben for alle – uanset om man spiller golf eller ej, og Nicolaj og Alexander glæder sig til at lære medlemmerne at kende i nok den hyggeligste golfklub:
”Vi har store forventninger til golfspilleres appetit og vi glæder os til at forkæle både medlemmer og gæster med det bedste fra vores menukort” siger Nicolaj Frandsen, der kommer fra en stilling som køkkenchef og medejer af Strandmøllekroen i Klampenborg.
”Og der kommer kage!” tilføjer Alexander Hansen, der er udlært kok fra Hotel Schæffergården og som har en særlig passion for bagværk og søde sager.
De nye forpagtere planlægger blandt andet at omdanne baglokalet til bageri og dermed åbne mulighed for brødudsalg hvor de blandt andet vil sælge deres populære maltbrød. Men der kommer altså også hjemmelavede kager på menukortet.
Det nye menukort er endnu ikke helt på plads, men det vil blandt andet byde på gamle kendinge tilberedt med masser af smør og kærlighed – uden dog at skræmme den prisbevidste golfspiller.
Nicolaj og Alexander ser gode udviklingsmuligheder i det lokale restaurantliv og glæder sig til også at tage imod resten af Halsnæs til spisning og selskaber i klubben.
Restauranten åbner for alle d. 1. marts – og selvfølgelig skal det fejres!
Mere info om åbningsreceptionen følger.