Der er begyndt at blive stille i klubhuset og lidt køligere på banen, så der er ingen vej udenom, at sæsonen så småt går på hæld.

Fra (efter) efterårsferien har shoppen lukket i weekends og fra d. 30. oktober indskrænkes den faste åbningstid i shop og sekretariat til fra 9 til 13 på hverdage og lukket i weekends. Har man behov for at træffe os udenfor disse tider, kan man dog sagtens aftale nærmere.
I december bliver der holdt juleåbent søndag d. 3. og igen søndag d. 17. med lidt ekstra tilbud og julehygge, så man kan nå at købe de sidste julegaver hos os.

Trænerne går ikke helt i hi. Vinteren igennem fortsætte junior- og elitetræningen og der vil være åbent for booking af lektioner på både hverdage og lørdage – tjek Laurits’ og Carinas kalender i Golfbox.

Midt i november – afhængigt af vejret – lukker vi sommerbanen og åbner for spil til vintergreens.
Som sædvanlig på den tid af året, vil der op til lukningen af sommerbanen være smukke, klare morgener med rimfrost, hvor vi lukker banen for spil til rimfrosten er væk, for at skåne banen og sikre at den kommer så godt som muligt gennem vinteren.

Uanset vejr, vind, frost, slud og selskab, er Teeboxen åben for booking hele året og der er altid tørvejr.
Man kan booke boxen for op til fire personer ad gangen for kun 150 kr./timen – du finder Teebox-bookingsiden lige her…

I løbet af november – og med samme forbehold for vejret – lukker vi også for boldsamling på rangen og buggykørsel på banen.
Ønsker man at køre på privat scooter i løbet af vinteren, skal man have en tilladelse fra sekretariatet.

Også bar og restaurant lukker lidt ned hen over vinteren. Læs mere på Restaurant Bødkergårdens hjemmeside her…