Vinter i Asserbo Golf Club

Nu går klubben over til vintertid og -drift.
Det betyder at der er flag i hullerne på vintergreens og at der spilles til disse på kolde morgener med rimfrost indtil sommerbanen lukker helt.
Vandet tages af vandingsanlægget, der luftes ud og lukkes for vinteren og der tages hul på vinterservice af maskiner og materiel på greenkeepergården.
På banen fokuseres på forskellige vinteropgaver i takt med at det koldere vejr sætter græsvæksten i dvale, så der ikke længere er samme behov for at klippe.

Fra 30. oktober lukkes for kørsel med buggyer. Man må dog fortsat gerne benytte trolley og scooter på banen. sidstnævnte efter aftale med sekretariatet.

November betyder at også shoppen lukker ned for vinteren.
Det vil fortsat være muligt at købe logotøj og småting, men åbningstiden i shop og service indskrænkes fra d. 30. oktober til 9-13 fra tirsdag til fredag.
I december vil der være et par hyggelige lørdage med jule-åbent og mulighed for at gøre de sidste julegaveindkøb i shoppen lørdag d. 5. og lørdag d. 19. december.

Boldsamling på rangen indstilles fra d. 2. november – man må stadig gerne bruge rangen, men man skal selv samle boldene sammen med den manuelle boldsamler.

Det vil vinteren igennem fortsat være muligt at booke lektioner hos Carina i et vist omfang – se i Golfbox hvilke dage og tider, der er åbne for booking af lektioner.

Fra marts vender livet tilbage til shop og service, når Andreas kommer tilbage fra skole og er klar til at tage mod elever sammen med Carina, de nye varer kommer i shoppen og Rasmus går i gang med at pakke ud, så vi er klar til sæsonstart d. 1. april.