Wedge Week i AGC

Asserbo Golf Club sætter I den kommende uge fokus på Wedge’s og shortgame.

Det betyder at der er flotte rabatter på alle wedges i butikken.

Køb 1 = 10% Rabat

Køb 2 = 15% Rabat

Køb 3 = 20% Rabat

Her kan du læse om “Grind og Bounce” og hvorfor det er vigtigt.

Bounce er bagsiden og bunden af køllen, altså den del der har kontakt med jorden under træffet af bolden. Kilen ”bouncer” på jorden igennem slaget, og designet sørger for at køllen ikke graver sig ned. Der er mange forskellige mængder bounce, og det er vigtigt at finde den mængde der passer til dig. Valget af bounce påvirkes af dine ønskede slag, din teknik og dine baneforhold. Alle disse bør tages med i betragtning for din rigtige kombination.

Bounce tommelfingerregel – Hvis du slår 5 grader ned på bolden og har hænderne 5 grader foran køllehovedet, så bør du have 10 graders bounce for at tingene passer sammen. Slår du derimod mindre ned på bolden, med hænderne over bolden og ofte på hårdt underlag, og måske kan du lide selv at åbne slagfladen på din wedge, så skal og bør du have meget lidt bounce.

Grind er generelt meget overset når man vælger wedge, grind er formen på wedgens sål, og betyder kort fortalt, hvordan producenten har slebet køllehovedet. I den perfekte verden ville man slibe den del af wedgen af, som du ikke anvender i dit sving. Dette tager selvfølgelig tid at få målt og ikke mindst at få slebet til. Til gengæld vil wedgen passe perfekt til dig og din teknik. Mange af producenterne har flere forskellige grind muligheder og ligesom med resten af dit golfværktøj, kan du få meget ud af at få udstyret til at passe dig.

Book en lektion hos vores pro, Nicolai, og få hjælp til at finde de wedges, der passer perfekt til din kombination af sving, teknik og spillestil.

Tilbuddet gælder de wedges vi har i butikken.